Origineel geld cadeau geven

geld_cadeau_schatkist

Geld in een envelop geven? Dat is wel heel saai! Er zij allerlei leuke creatieve manieren om geld cadeau te geven. Sommige zijn heel simpel en andere ideeën kosten wat meer tijd. Ik heb er hier een aantal onder elkaar gezet voor je.

  1. Geld cadeau geven in een schatkistje. Bij cadeaufinder verkopen we schatkistjes die je vol kunt stoppen met muntgeld of papiergeld. Dit is natuurlijk wel een erg leuke manier om geld cadeau te krijgen.

    Koop de schatkistjes hier.
geld_cadeau_schatkist

2. Wat je ook kunt doen is geld op een leuke manier opvouwen en in een kaart plakken. Kijk hier voor wat creatieve ideeën.

3. Een ander idee is om verder te gaan op wat ze van het geld gaan kopen. Gaan ze er nieuwe stoelen voor kopen? Plak het geld dan op een oude stoel. Gaan ze er een TV van kopen? Plak het geld dan op een oude televisie. Vaak kun je dat soort items voor weinig kopen bij de kringloop.

4. Iedereen wil natuurlijk een geldboom. Je zou daarom ook het geld aan een plantje kunnen hangen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een plantje, draad en plakband. Oja, en geld natuurlijk.

5. Je kunt ook een portemonnee kopen en daar het geld in stoppen wat je cadeau wil geven. Bijvoorbeeld deze leuke herenportemonnee.

Portemonnee heren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *